GOTT NYTT ÅR!

  Nyår10

2014 har varit ett roligt och innehållsrikt år och jag ser fram emot 2015, då jag bl a kommer uppträda i Svenska Margareta kyrkan i Oslo i maj.

Jag kommer även tillsammans med Kaj och Stellan fortsätta ge sjuka och gamla en stunds avbrott i vardagen genom Kultur i vården. Jag planerar att skriva och komponera en del vilket jag återkommer till längre fram under året. Jag kommer ge konserter både offentligt samt för företag och föreningar och jag ska arbeta som reseledare för Reseskaparna:    www.reseskaparna.se

Följ med i min almanacka under året!

 

If every 8 year old..

Som världen och samhället ser ut nu, är vi så gott som alla stressade och oroliga av olika anledningar och på olika vis. Mitt sätt att minska oron och öka fokus och närvaro i det jag gör, är genom yoga och meditation.

Jag rekommenderar varmt min yogalärare Ingrid Marie: www.yogipal.se

Sandra Rodgers

Foto:Sandra Rodgers